Invigning av Vykort och konstbutiken

Nu kommer jag göra ett försök att skapa en gemensam konst-butik här på Facebook. Förhoppningsvis kommer vi att locka dit en mängd konstnärer som vill sälja sina verk och förhoppningsvis kommer dessa också att locka till sig en massa potentiella köpare och cirkeln kommer att vara sluten. Invigningen är om exakt en vecka så kolla in sidan då - gå med och bjud in vänner på evenemanget nedan för en påminnelse.

Event på Facebook!

"För enade konstnärer på nätet"

Nu är det dags för Vykort och konsts nya e-butik att invigas. I denna kommer vi att sälja konst i såväl tavelformat som i vykortsformat.

Med denna är tanken att Vykort och konst kommer att vara en samlingsplats för såväl konstnärer som för konstbeundrare och eventuella konstköpare.

Tanken med hela projektet är att det skall gynna konstnärer och hjälpa dem att tjäna pengar på sin konst och möjligen i framtiden etablera sig.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer att besöka Vykort och konstshopen och kanske göra ett konstinköp denna underbara fredag.

Följ oss på Facebook, eller plantera vårt RSS i din webläsare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

"Vykort och konst" visar Petri Jäsperi och Karolina Lohiniva på PopSystemet

Vykort och konst visar åter igen upp konstnärer på klubben där popmusik och lajvmusik blandas med finkultur och konst. Denna gång är det dags för Köpingsborna Karolina Lohiniva och Petri Jäsperi att besöka Kulturhuset och visa upp sina eminenta verk för en kväll!

 

Tid 23.00 – 03.00

Kulturhuset, Studion, Stockholm!

Vykort och konst visar åter igen upp konstnärer på klubben där popmusik och lajvmusik blandas med finkultur och konst. Denna gång är det dags för Köpingsborna Karolina Lohiniva och Petri Jäsperi att besöka Kulturhuset och visa upp sina eminenta verk för en kväll!

Joina evenemang på Facebook för mer info!

Inräde efter 23.00

Karolina Lohiniva:
Mitt namn är Karolina Lohiniva, jag är född 1968 och bosatt i Köping. När jag fyllde 14 år fick jag av min pappa en ask akvarellfärger och fint papper, sen dess har jag målat. Jag har gått några kortare kurser i akvarellmålning samt enstaka kurser i Skinnskattebergs folkhögskola. Där fick jag prova en hel del olika målartekniker. I första hand har jag målat akvarell men efter några uppehåll i mitt målande övergick jag till akryl och nu målar jag nästan bara i akryl.

Petri Jäsperi
Hej ! Heter Petri Jäsperi..46 år boende i Köping.Målat med akryl på duk i 3 år.Bara den tekniken jag använder.Självlärd.
Målar alla möjliga motiv.Gillar att variera mig.

————————————————————–

”Popsystemet med John och Fredrik i spetsen laddar inför en ny säsong med dansant indiekult. Med gästande dj’s, vj’s, levande musik och konstutställningar tar de med dig på en musikalisk resa som börjar på 60-talet och slutar kl 03! Kom och ta del av peppen på dansgolvet”


Vykort och konsts bildrapport från PopSystemet 7/4!

7/4 var det PopSystemet igen och som vanligt och även tidigarenämnt hade vi eminenta konstnärer där för utställning. Tillsammans med popmusik ställde alltså Helena Golubeva och Regina Weckström Breidenstein ut konst och fotografier så att det stod härliga till.

John Olsson och Fredrik Asplund dj:ar på PopSystemet på Kulturhuset i Stockholm den 7/4.

Fotografier av Regina Weckström Breidenstein på PopSystemet genom Vykort och konst.

Utställning av Helena Golubeva på PopSystemet genom

Följ oss på Facebook, eller plantera vårt RSS i din webläsare.

Regina Weckström Breidenstein och Helena Golubeva

Vykort och konst kommer den 7:e att ställa ut verk av Regina Weckström Breidenstein och Helena Golubeva på Kulturhuset i Stockholm under evenemanget Popsystemet.

Vi uppmanar alla att komma och dansa till pop, samt tala med vår eminenta konstnär Helena Golubeva och fotografen Regina Weckström Breidenstein. Det är alltid härligt med en kulturell boost.

Lördagen den 7/4 smäller det alltså och inträdet är fritt innan klockan 23.00 därefter 80:-.

Gilla Vykort och konst på Facebook.

RSS 2.0