Tryck av mindre upplagor

Vykort och konst har nu gjort slag i saken och införskaffat en anläggning för mindre tryck av framförallt mindre upplagor. Att sätta logotyp och adress på C5-kuvert går också alldeles utmärkt. Nedan följer en lista med exempel på vad vi skulle kunna hjälpa till med för tryck i framtiden.

  • Mindre upplagor av vykort och dylikt
  • Kuverttryck med adress
  • Etikettryck

För egna idéer och förslag kommentera gärna inlägget och vi kan säkert göra slag i saken. Vi har också en en maskin för klipp och bigning på ingång och då denna kommer har vi möjlighet för större bredd av jobb.

Vi hoppas att ni känner att ni kommer ha någon nytta av våra tjänster.

Kolla in oss på facebook, eller följ bloggens rss.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Bilder på Facebook

Vi önskar gärna att de konstnärer som vill, skall orka lägga upp bilder under vår paroll på Facebook. Vi vill ha så mycket publicerat vi kan från varje konstnär. Vi vill att man lägger upp lite text om sig och bild på sig, så kommer vi kunna börja jobba med profiler.

Bild som visar var man lägger in bilder på Facebooksidor.


Vi hoppas att det börjar att trilla in bilder under vår Facebook-profil så snart som möjligt, så att vi kan börja bejaka möjligheten att skapa ett antal konstnärsprofiler på Chansonett Design och senare på andra sidor.

Hur man lägger upp bilder i "Vykort och konst" på Facebook:
  • Öppna Vykort och konst!
  • Gilla vykort och konst, genom att trycka på Gilla-knappen
  • Klicka på foto i loggfältet.
  • Välj om du vill ladda upp en bild eller ett helt album.
  • Klicka på bilderna och ladda upp dem.
Följ oss på Facebook, eller plantera vårt RSS i din webläsare.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vykort - PhiloCats - Gud

Det femte och sista vykortet i serien om PhiloCats som är skapat av Jan-Adam Johansson åt Chansonett Design. Detta kommer bli "Vykort och konst"s första vykortsserie som kommer släppas i e-butik i mars.

Först när katta dog började hon tvivla på guds existens. Femte och sista vykortet i serien om PhiloCats som är skapad av Jan-Adam Johansson åt Chansonett design och kommer att säljas av 'Vykort och konst'



Då katta dog började hon tvivla på guds existens!





Vykorten är målade med gel-penna och färglagda i Photoshop och går gärna förbokas redan nu på [email protected]. De kommer senare finnas i e-butik och kommer kunna köpas separat eller i paket om fem. Perfekt att ge bort till katt-älskande vänner, filosofer eller behålla själv.

Gilla oss på Facebook och prenumerera på bloggens rss.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Vykort och konst på www.chansonett.se

Från och med idag publiceras "Vykort och konst" på Chansonett Designs hemsida. Anledningen med att detta görs är att Chansonetts besökare också skall kunna följa "Vykort och konst" och att man skall kunna få info med annan struktur än den typiska bloggstrukturen.

Bild från Chansonett Designs hemsida som visar hur det ser uti menyn när man väljer Vykort och konst.


Sidan kommer innehålla tre underprofiler: vykort, konstnärer och eldsjälar.
  • Kategorin kallad Vykort kommer att innehålla alla "Vykort och konst"s vykort och serier, så att man kommer kunna se alla de vykort som vi tryckt upp för försäljning.
  • Konstnärer kommer att innehålla informationssidor och hemsideadress/bloggadress om de konstnärer som vi samarbetar med och bilder på deras konst.
  • Eldsjälar är kategorin för alla de personer som hjälper oss framåt, utan att producera direkt konst. Dessa kommer också få synas med bild och presentation.

Gilla vår sida på Facebook och prenumerera på Vykort och konsts rss.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

RSS 2.0